http://kralchatt.blogspot.com/




18 Temmuz 2017 Salı

İstikrarlı Sohbet

Kral chat ailesi olarak sizlere 18 yaş sohbet hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz. Sitemiz köklü bir site olup birbirine ve sitesine sadık kaliteli userları xat veya başka chat platformlarını kullanarak bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.

bizi biz yapan userlarımız:   kral chat ailesi olarak bir sohbet sitesi değil adeta bir aileyiz, istikrarlı sohbet sitesiyiz.Sohbet sitesi olarak görevimizi yerine getirmekten gurur duyuyoruz ve kaliteli sohbet için emek vermeye devam ediyoruz sohbette  kaliteyi yakalamak ve sürdürmek adına daha çok userı sitemizde tutmak yerine nitelikli ve sitemize değer veren userı seçiyoruz "kaliteli yalnızlık dandik kalabalıktan iyidir" mantığıyla hareket ederek size en kaliteli sohbeti sunmaya çalışıyoruz ...

İstiktarlı bir sohbet sitesi oluşturmaya xat.com/tatil platformuyla başladık ve bu sayede sohbet anlamında çok yol kat ettik bu yolu kat ederken benimsemiş olduğumuz 4 tane önemli felsefemiz var var .

nedir bunlar derseniz:










Hepinizin bildiği gibi xat sohbet anlamında 2005 senesinden beri hizmet vermektedir xatın bu hizmet süresi içerisinde çok köklü site diye açılıp sonradan çökmüş olan bir çok sohbet sitesi vardır  bu siteler bir anlık hevesle ortaya çıkarılıp sonradan yok olup gitmiştir bizim sitemizde istikrarlı sohbeti yakalayacaksınız tanımadığınız insanlarla dünyanın dört bir yanından tanışın ve dostluk kurun bir düşünsenize sağlam dostluğun olduğu bir siteye girdiniz sonrasında adresi unttunuz ve daha sonra tekrar başka bi şekilde internette  karşınıza çıkıyor eski dostlarınız sizi bırakmıyor mutlu olmazmısınız işte tam bu noktada kral chat ve xat tatil ailesi olarak biz devreye giriyoruz ve size 7 24 istikrarlı sohbeti vaad ediyoruz sizde bizim sitemizde takılın geçici heves olmayın istikrarlı chat sitesinin bir üyesi olun ve sohbetiniz yıllansın sanal dostluğunuz yıllansın.

Sohbette benimsemiş olduğumuz yukarı da gösterilen 4  ilkenin anlamına gelince en üstteki kaliteli yalnızlık dandik kalabalıktan iyidir yani bu tamamen kendinizi sohbet esnasında boş insanlardan hissetmememiz için oluşturulmuş bir madde bu madde sitemizde takılarak sizin kaliteyi tercih ettiğinizi ve kendi kaliteniz sayesinde sohbetimizin kalitesine de kalite kattığınızı bütün dünyaya ispatlıyor.

Hayat soğana benzer kat kat soyarken zaman zaman ağlatır bu madde bizim sitemizde takılan tatil sitesinin bir parçası olmuş üyelerin gerek sanal gerek real anlamda karşısına çıkan zorlukları kolayca çözmeleri yolunda atılan ilk adım olması için konulmuş olan bir maddedir.

Yes makara yes gırgır no sevgili no dır dır maddesi ise sohbet esnasında yetkililer veya yetkili olmaan diğer üyeler için geçerli olan ve sohbet sırasında herhangi birine saplantı derecesinde bağlanarak sohbetin gidişatını bozmaya meyilli ve tatil ailesini bi sohbet ailesi olmaktan çıkartıp bütünlüğü bozmaya çalışan kişiler için konmuş olan bir maddedir bunun içinde başka sitelerin reklamını yapmak sitede kavga çıkartmak küfür etmek ve bunun gibi her tür olumsuz eylem bulunmaktadır.

Sonuncu maddeye geldiğimizde xatın tatil sitesine ve bizimle takılıp başka chat platformlarında da bizim aişemizden olan bütün site üyelerinin karşılarına çıkan real ve sanal sorunlarla baş etmenin yolunu gösteren bir maddedir bir diğer değişle hayata çek bir hareket sanal alem dostluklarının yeri geldiğinde ne kadar dolu yeri gelidğinde ise ne kadar boş olabileceğini bize anlatıyor ancak  eğer bizim sohbet sitemizin bir elemanıysanız bu sorunların sizi etkileyemiyeceğini ve sohbette istikrarı kaliteyi bizim sitemizde kolayca yakalayabileceğinizi de size göstermiş oluyor bunun yanı sıra hayata çek bir hareket 2. madde ki hayat soğana benzer kat kat keserken zaman zaman ağlatır lafındaki ağlatır kelimesinin gerçek olmaması için size yapmanız gerekenler konusunda önerilerde bulunuyor.
  


Burda da size sohbet ailemizden bir resim atıyoruz ve seçimi size bırakıyoruz unutmayın kral chatli olmak xat tatil sitesinin bir üyesi olmak ayrıcalıktır sizde bu ayrıcaşığı bizimle yaşamak istemez misiniz ? kral chatte takılın hayatınız değişsin xat tatilde  takılın sanal üyeliksiz ve tamamen ücretsiz sitelerde bulamadığınız en büyük istikrarlı dostluğu bizim sitemizde bulun...

http://kralchatt.blogspot.com/